Iisalmi & tienoot kaupallinen yhteistyö Pohjois-Savo

Iisalmi ja tienoot -somelähettiläs 2022-2023

Kaupallinen yhteistyö: Iisalmi ja tienoot

Pientä Suomi-hehkutusta tänne Turkin postausten väliin. Voin nimittäin vihdoin hihkua täälläkin, että minut on valittu seuraavaksi vuodeksi Iisalmi ja tienoot -somelähettilääksi! Olen aina ollut heittäytyjä ja niinpä kun tällainen tilaisuus tuli eteen, päätin heti, että siihen on tartuttava. Suonissani virtaa pohjoissavolaista verta isäni puolelta ja olenkin viettänyt lapsuuteni kesät Älänteen rannalla Rautavaaralla, mutta Iisalmi ja sen muut tienoot ovat kuitenkin jääneet melko vieraiksi.

Jos minun pitäisi äkkiseltään lähteä kertomaan alueesta jotain, muistaisin vain lapsuudestani keltaisen liukumäen, joka sijaitsi jossain päin Iisalmea, suuret mansikkaviljelmät sekä Eukonkannon maailmanmestaruuskisat. Tällä hetkellä en siis osaisi kertoa oikein mitään, mutta juuri siksi onkin mahtavaa, että saan tutustua alueeseen vuoden ajan: pääsen kokemaan kesähulinoita, testaamaan aktiviteetteja, fiilistelemään luonnosta kaikkina vuodenaikoina sekä nauttimaan pohjoissavolaisesta venkoilusta.

Mitä on luvassa?

Toivottavasti hurjan paljon seikkailuja ja mielenkiintoisia kohteita! Luvassa on ainakin (blogilleni tyypilliseen tapaan) paljon luontokohteita, aktiviteetteja ja retkeilyä, mutta myös majoitusvinkkejä ja tapahtumia. Oikeastaan tässä vaiheessa on vielä paljon auki, ja siksi olisikin hurjan hauska tietää, mistä te haluaisitte kuulla tai lukea.

Onko Iisalmi ja tienoot sulle tuttu? Vinkkaa lempipaikkasi! Tai kerro, mistä haluaisit lukea lisää!

(16) Kommentit

 1. Vau, onnittelut somelähettilään pestistä. Itseäni kiinnostaisi lukea etenkin alueen aktiviteeteista. Monet luontokohteet ovat tuttuja ja on kiva kuulla vinkkejä, mitä reissuihin voisi yhdistää.

  1. EVELIINA / REISSUKUUME says:

   Suuret kiitokset Marika! ♥ Oisko sulla heittää mulle jotain ideoita luontokohteista? Ja toivotaan, että pystyn itsekin tarjoamaan mahdollisimman paljon kaikkea uutta vuoden aikana!

 2. Suuret onnittelut upeasta pestistä! Kiva päästä vuoden aikana kuulemaan Iisalmen juttuja 🙂

  1. EVELIINA / REISSUKUUME says:

   Suuret kiitokset Ahti! ♥ Toivottavasti saan tuotettua mahdollisimman monipuolista ja kattavaa sisältöä vuoden aikana 🙂

 3. Paljon onnea hienosta pestistä! Iisalmi ja lähialueet eivät olekaan niin tuttuja, joten mukava päästä seuraamaan tarkemmin mitä kaikkea sieltä löytyy 🙂

  1. EVELIINA / REISSUKUUME says:

   Suuret kiitokset ♥ Tuntuu, ettei alue tosiaan ole monellekaan kovin tuttu – kiva siis päästä tuottamaan uutta sisältöä 🙂

 4. Paljon onnea, mahtava juttu! <3 Tosiaan mielenkiintoista kuulla ja nähdä minkälaisia paikkoja sieltä vuoden aikana tupsahtaa. Saatko itse valita kohteet mihin mennä?

  1. EVELIINA / REISSUKUUME says:

   Kiitos Elina! ♥ Innolla odotan itsekin, mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan! Pitkälti oon joo saanut itse ehdottaa ja valita kohteita, mutta kun alue on itsellenikin melko vierasta, niin on ollut erittäin kiva kuulla myös yhteistyökumppanin ideoita 😀

 5. Onnittelut pestistä! Jään odottelemaan, että mitä kaikkea kivaa pääset näkemään ja kokemaan. Meille valitettavasti vähän oudompaa aluetta Suomesta niin siinäkin mielessä on kiva nähdä, että mistä kaikesta tulet kirjoittelemaan.

  1. EVELIINA / REISSUKUUME says:

   Kiitos Paula! ♥ Alue tuntuu olevan monelle (itseni mukaan lukien) melko vierasta! Luo vähän vielä lisäpaineita sisällön suhteen 😉

 6. Tarja Jeskanen says:

  Tervetuloa Iisalmeen! Täällä on paljon tuntemattomia helmiä, joita on hienoa saada suomalaisten tietoisuuteen.

  1. EVELIINA / REISSUKUUME says:

   Kiitos Tarja ♥ Innolla odotan, mitä kaikkea saadaankaan aikaiseksi!

 7. Kuulostaapa hauskalta pestiltä! Iisalmi on itelle ihan tuntematonta seutua, vaikka ohi on tullut ajettua monesti. Hauska nähdä, mitä kaikkea sieltä löytyy, voisi joskus Etelä-Savon mökiltä käsin lähteä siihenkin suuntaan seikkailemaan 🙂

  1. EVELIINA / REISSUKUUME says:

   Kiitos ♥ Toistan itseäni, mutta tosiaan tuntuu, että Iisalmi tienoineen on monelle vielä melko vierasta tai jopa kokonaan tuntematonta aluetta! Toivottavasti tilanne olisi eri vuoden päästä, ja mahdollisimman moni intoutuisi lähtemään alueelle lomailemaan 😉

 8. Onneksi olkoon, ihan mahtavaa!! Odotan innolla sun symppiksiä juttuja Iisalmestakin. Mähän oon ite käynyt siellä heti kohta parikymmentä vuotta sitten viimeksi, eikä ole juurikaan mitään jäänyt mieleen.

  1. EVELIINA / REISSUKUUME says:

   Kiitos Tanja ♥ Hahhah, ehkäpä tän vuoden jälkeen (viimeistään!) innostut tekemään uusintareissun 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *