Matkailu ja retkeily ovat intohimojani – markkinointi ja viestintä työtäni.

Teen mieluusti vaikuttajayhteistyötä mielenkiintoisten yritysten kanssa. Blogi on pääkanavani, mutta olen tehnyt jonkun verran yhteistöitä myös Instagramin puolella. Yhteistöissä kiinnostaa aitous: haluan esitellä sellaisten yritysten tuotteita ja palveluita, joihin uskon ja joiden uskon kiinnostavan myös seuraajiani. Toteuttamani sisällöt ovat laadukkaita paitsi esteettisesti myös sisällöllisesti – ja ne tehdään aina hakukoneet huomioiden.

Blogiyhteistyötkö menneen talven lumia? Vielä mitä!

Välillä puhutaan, etteivät blogit olisi enää se juttu ja että vaikuttajamarkkinointia kannattaisi tehdä nyt vaikkapa Instagramissa. Blogista on kuitenkin usein enemmän hyötyä pitkällä tähtäimellä esimerkiksi hakukonenäkyvyyden kautta, kun taas suositut Instagram storiesit katoavat jo 24 tunnin kuluessa.

Monet myös etsivät tietoa erilaisista tuotteista ja palveluista ennen varsinaisen ostopäätöksen tekoa, jolloin bloggaajan tekemä suosittelu voi olla ratkaiseva ostopäätöksen kannalta. Suosittelut ja erilaiset tuotearvostelut korostuvat etenkin uusien tuotteiden ja palveluiden osalta, joista kävijät etsivät kokemuksia ja lisätietoja ennen ostopäätöstä. Esimerkiksi blogiini tullaan jatkuvasti Google-haun kautta, kun etsitään lisätietoa jostain yksittäisestä kohteesta.

Kiinnostuitko? Nakkaa sähköpostia reissukuumeessa@gmail.com . Annan mieluusti lisätietoja ja tarkempia lukuja blogistani sekä toimitan myös mediakorttini. Ollaan yhteydessä!

Esimerkkejä toteuttamistani yhteistöistä:

2023

2022

Laajemmat yhteistyöt: somelähettiläs

Reissukuume muualla: