Uncategorized

Tästä se lähtee!

Follow my blog with Bloglovin

Tässä sitä nyt ollaan, kirjoittamassa ensimmäistä postausta matkablogiin. Blogiin, josta olen unelmoinut pienen ikuisuuden, mutta jonka perustamista olen kuitenkin siirtänyt ja siirtänyt johonkin tulevaisuuteen. Kuitenkin nyt, palattuani juuri muutama päivä sitten Prahasta päätin, että nyt tai ei koskaan. Ja muutaman (sadan) klikkauksen jälkeen ollaan vihdoin tässä tilanteessa; julkaisemassa ensimmäistä postausta!

Kuka täällä ruudun toisella puolella sitten kirjoittaa, ja minkälaista sisältöä on luvassa? Näppäimistöä hakkaan minä, melkein kolmekymppinen (hui) omatoimimatkaaja, yliopisto-opintojaan viimeistelevä avovaimo ja karvalapsen äiti. Matkustamisesta on tullut intohimo oikeastaan vasta aikuisiällä, ja vaikken vieläkään taida täyttää himomatkaajan määritelmää, tulee ulkomailla reissattua kuitenkin useamman kerran vuodessa. Toistaiseksi reissut ovat rajoittuneet Euroopan rajojen sisäpuolelle, mutta suunnitelmissa on laajentaa reviiriä myös muualle. Tänne olisi tarkoitus kirjoitella matkakertomuksia, kertoa omia suosituksia sekä jakaa kuvia ja fiiliksiä ympäri maailmaa. Etsin muiden matkablogeista usein vinkkejä reissuun ja toivonkin, että voisin itsekin reissukuulumisteni lomassa tarjota inspiraatioita, vinkkejä tai kenties jopa uudenlaisia näkökulmia reissaamiseen. Luvassa on omatoimimatkailua, road trippejä, villejä vetoja (esim. majoituksen varaamatta jättäminen keskellä kuuminta sesonkia) ja budjettimatkoja sekä ikuisesta reissukuumeesta kärsimistä.

Blogi luonnollisesti hakee vielä muotoaan (varsinkin ulkoasun osalta), mutta halusin mahdollisimman pian päästä kirjoittamaan. Ulkoasua kun ehtii hioa myöhemminkin, haha. Olisi myös jo näin alkumetreillä kiva tutustua muihin matkabloggaajiin (ja täydentää omaa lukulistaa)! Jos siis vain jaksat, niin ilmianna itsesi alhaalla kommenttiboksissa.

Pidemmittä puheitta toivotan teidät kaikki, niin uudet lukijat kuin satunnaiset ohikulkijatkin tervetulleiksi Reissukuume-blogin pariin!

_______

(4) Kommentit

 1. Tervetuloa matkabloggaajien joukkoon! Kiva nähdä, millaiseksi sun blogisi muotoutuu.
  Itselläni on takana pari vuotta matkabloggaamista. Suunnaton-blogi keskittyy pääosin luontomatkailuun Suomessa ja maailmalla.
  Tsemppiä bloggaamiseen! Ja tervetuloa tutustumaan muihin bloggaajiin! Meitä on ihan mahtava porukka Suomessa 🙂

  1. EVE / REISSUKUUME says:

   Jee, kiitos kommentistasi ja mukavasta vastaanotosta! 🙂 Oletkin ”tuttu” Instagramin puolelta, jossa olemme siskoni kanssa ihailleet matkakuviasi! Kävin myös katsastamassa blogisi ja jumituin lukemaan matkapostauksiasi pitkäksi aikaa! Kivaa talven (vai joko voi sanoa alkukevään?) jatkoa!

 2. Tervetuloa!
  Minuakin alkoi kiinostaan matkustaminen vasta aikuisiällä. Luokkareissu Roomaan kuin olin 18 v. sai minut ymmärtämään miten ihanaa on kokea uusia matkakohteita.

  1. EVE / REISSUKUUME says:

   Kiitos Jossu 🙂 Ja joo, nyt hieman vanhempana ymmärtää kyllä, miten hienoa on kun pääsee reissuun! Lapsena ja nuorena perheen kanssa matkustaessa sitä ei ehkä arvostanut samalla tavalla. Lähinnä vaan ärsytti, kun kaverit jäi Suomeen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *