Viro

Telliskivi

_DSC3886Telliskivi Loomelinnak on yksi lempparialueistani koko Tallinnassa. Pääkaupungin luova keskus, jossa on ripaus rähjäromantiikkaa ja tehdasmiljöötä… Toimii! Alueelta löytyy toinen toistaan inspiroivempia sisustusliikkeitä, trendikkäitä ravintoloita ja mielenkiintoisia baareja. Kaikkialla on niin paljon katseltavaa ja ihasteltavaa, että pää meni ihan pyörälle!
_DSC3900Kun astuimme sisään Homeart-nimiseen liikkeeseen (Telliskivi 60A), mieheni sanoi heti, että paikka muistuttaa todella paljon Turun Granitia. Ja niin kai se muistuttaakin, vienolla virolaisella vivahteella tosin.

Liikkeestä löytyy kaikkea kauniista tuoleista kynttilöihin ja vanhoista ikkunankehyksistä käsipyyhkeisiin. Hinnat ovat myös huomattavasti halvempia, jos vertaa esimerkiksi Granitiin. Ja mikäli kahvi- tai viinihammasta kolottaa, liikkeen yhteydestä löytyy myös pienen pieni kahvila, jossa on jopa näin suomalaisen mielestä todella hyvää asiakaspalvelua! Myyjä innostui (ja liikuttuikin) kovasti, kun mieheni kysyi, saisimmeko ottaa liikkeestä muutaman valokuvan blogia varten. Kerrankin näin päin, monesti nimittäin tuntuu, että myyjät vain ärsyyntyvät, kun liikkeissä heilutaan kameran kanssa._DSC3902
_DSC3888
_DSC3895
_DSC3898
_DSC3887Me olimme valitettavasti syöneet vatsamme täyteen juuri ennen Telliskiveen tuloa, joten alueen ravintolat jäivät tällä kertaa testaamatta. Telliskiven alueelta löytyy kuitenkin supersuosittu ja paljon kehuttu F-Hoonesekä gluteenitonta ruokaa ja taide-elämyksiä tarjoileva Kivi Paber Käärid (kyllä, se on suomeksi Kivi Paperi Sakset) ja viihtyisän oloinen Lendav Taldrik (ja jep, se on suomeksi Lentävä lautanen). Näistä jossain tulee varmasti käytyä seuraavalla reissulla! Erityisesti täysin gluteenittomat menut kiinnostaisivat!

Löytyykö täältä Telliskivi-kävijöitä? Mitä tykkäätte alueesta? Entä oletteko testailleet mainitsemiani ravintoloita? Mitä tykkäsitte?
_DSC3912
_DSC3906

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *