kaupallinen yhteistyö risteily ruoka tapahtuma

Latinotunnelmaa Silja Serenadella

Sähköpostiin kilahti kutsu Tallink Siljan PR-matkalle, jossa pääsisi kokemaan tangon huumaa ja nauttimaan merellisestä lounaasta latinalaisherkkuineen. Satuin muutenkin olemaan kyseisenä päivänä Helsingissä, joten pieni iltapäiväohjelma sopi loistavasti. Pakko myöntää, että buffet kaikkine herkkuineen houkutteli toden teolla – intensiivisestä tanssiesityksestä puhumattakaan!

Pr-matka: Tallink Silja

Torstai-iltapäivä oli harmaa, ja taivas niisti niskaamme vesipisaroita. Kuitenkin jo Olympiaterminaalin lähtöaulassa kävi selväksi, että sateinen sää ei ollut vaikuttajia häirinnyt, vaan meitä oli tulossa kymmenittäin nauttimaan tangon huumasta Silja Serenadelle.

En rehellisesti muista, olenko koskaan ollut risteilyllä teemaviikkojen aikana. Hieman mietitytti, miten teema oltaisiin otettu haltuun muuallakin kuin laivan buffetissa ja iltaesityksissä. Oli kuitenkin kiva huomata heti sisääntulossa, miten teema näkyi ihan kaikessa, laivan koristeluista lähtien.

Fiestatunnelmaa buffetissa

Tapahtuman kohokohta oli ehdottomasti buffet, jossa pääsimme maistelemaan latinalaisen teeman mukaisia herkkuja. Linjastolta löytyi muun muassa tacoja, enchiladoja, perulaista perunasalaattia ja cevicheä. Tykkäsin! Pääsinpä maistamaan churrojakin ensimmäistä kertaa elämässäni. Niiden kohdalla täytyy kyllä sanoa, etten ihan ymmärrä, miksi niitä hehkutetaan niin paljon, haha!

Muuten kyllä pisteet kotiin ruuasta. Oikein maittavaa, ja voisin kuvitella, että makumaailma on sellainen, että maistuu hyvin vauvasta vaariin! Kuulimme myös, että Helsinki-Tukholma-reitin Grill House -ravintolassa on tarjolla Fiesta-erikoismenu teemaviikkojen ajan, eli lokakuun loppuun saakka. Iloinen uutinen siis heille, jotka eivät syystä tai toisesta lämpene buffetille.

Jäimme kaverini kanssa ehkä hieman kaipaamaan jonkinlaista esittelyä ruokien ja makujen osalta, sillä nyt järjestäydyimme kauniiseen parijonoon, haimme ruokamme ja söimme. Ei tässäkään toki mitään vikaa ollut: Seura oli hyvää, ja ruoka oikein maittavaa. Ulkona piiskaava vesisadekin unohtui, kun uppouduimme kaverini kanssa nautiskelemaan ruuasta.

Meillä on Miran kanssa muuten sellainen sisäpiirivitsi, että kyselen häneltä aina miltä mikin ruoka aina maistuu. Omasta mielestäni ruoka siis on joko hyvää tai pahaa, enkä oikein osaa kuvailla sitä mitenkään muuten. Mira (joka on mm. ruokaintoilija ja köksänope) sitten aina pukee paremmin sanoiksi erilaiset makuelämykset.

Kuumaakin kuumempi Marcos Ayala -show

Ruokailun jälkeen oli aika siirtyä yökerhon puolelle, jossa oli alkamassa tangoesitys Marcos Ayalan johdolla. Tango saattaa äkkiseltään tuoda mieleen nuhjuiset Tangomarkkinat, mutta voi juku! Tämä oli kaukana siitä!

Silja Serenadella nähdään 1.9.–31.10.2023 Marcos Ayala Tango Companyn show. Yhdistämällä klassista ja modernia tangoa sekä nykyaikaisia tanssitekniikoita upeaan musiikkiin, luodaan ainutlaatuinen elämys! 

En varmaan aiemmin ole osannut katsoa tanssiesityksiä tarpeeksi intensiivisesti, sillä vasta nyt tuli todettua, että onhan se vaan ihan hiton kuumaa katsottavaa! Enkä nyt tarkoita (pelkästään) tummia ja tulisia latinomiehiä, vaan kaikkea sitä intensiteettiä, jolla hommaa tehdään.

Kokonaisuus oli todella onnistunut. Musiikki, asut, meikki, hiukset… Esitys oli todella vaikuttava ja sitä olisi mieluusti katsonut pidempäänkin. Esitys oli myös sopivan nopeatempoinen ja yllättävä, joten se piti otteessaan alusta loppuun saakka.

Eesityksen lopuksi totesimme Miran kanssa lähes yhteen ääneen, että nyt on tarjolla sellainen setti, jonka takia voisimme molemmat lähteä perheinemme esimerkiksi syyslomaristeilylle. Lisäpontta tälle ajatukselle toi tieto siitä, että lokakuun loppuun saakka Serenadella pääsee myös halutessaan itse opettelemaan tangon alkeita maksutta. Ehkä meillä taviksillakin on siis mahdollisuus tulla marcusayaloiksi?

PR-tilaisuus oli ihana pieni irtiotto arkiviikon ja töiden keskellä. Ja vaikkei laiva liikahtanut mihinkään tilaisuuden aikana, oli silti sataman ovista ulos kävellessä sellainen olo, että olisi käynyt miniristeilyllä. Näköjään laivatunnelmaan riittää ihan vaan se, että käy pyörähtämässä sisätiloissa!

Hurjan paljon kiitoksia Tallink Siljan väelle kutsusta ja hyvin järjestetystä tilaisuudesta!

Oletko ollut laivan teemaviikolla? Tai onko kenties suunnitelmissa käydä Siljalla latinoviikkojen (1.9.-31.10.) aikana? Mikäli suunnittelet laivamatkaa esimerkiksi syyslomalle, kannattaa käydä lukemassa tämä postaus, jossa pääset kurkkaamaan, miltä Siljan commodore-hyteissä näyttää.

(7) Kommentit

  1. Kova hinku olisi taas päästä pitkästä aikaa risteilylle. Saapi nähdä koska semmoinenkin oikein onnistuu. Kivat fiilikset tulee kuvista.

    1. Risteilyt on kyllä kiva piristysruiske arjen keskellä 🙂 Nyt on putoillut sähköpostiin kivasti erilaisia tarjouksiakin, joten voisi itsekin lähteä risteilemään!

  2. Kätevää, syö hyvin ja katsele show ja olet kuin merimatkalla. Eipä silti voisi sitä ihan Tukholmaankin asti risteillä

    1. Just näin! Älyttömän helppoa 😀 Tosin Tukholma jäi näkemättä, mutta muuten mahtava konsepti!

  3. Buffetin kattaus näyttää kyllä kieltämättä hyvältä. Ei ole tullut oltua teemaristeilyillä, mutta sopivan teeman osuessa kohdalle se olisi varmasti ihan kiva vaihtoehto, kun risteilyt ei nykyisellään enää jaksa muuten niin kovasti innostaa.

    1. Buffetin tarjonta oli tosi herkullista! 🙂 Toivottavasti joku omanlainen teemaristeily löytyy, ja pääsisitte risteilemään!

  4. Kävipä hyvä tuuri ajankohtien kanssa, kun olit muutenkin tuona päivänä Helsingissä. Hyvältä kuulostava buffet, ceviche on erityisesti omaa herkkuani. Muutenkin tykkään Meksikolaisesta ja Etelä-Amerikkalaisesta ruoasta. Laivan teemaviikoilla en ole käynyt, mutta olisi kiinnostavaa käydä kokeilemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *